ÇANAKKALE / MERKEZ - Halk Eğitim Merkezi Ve Akşam Sanat Okulu

2015-2016 Usta Öğretici Başvuru İşlemleri

2015 -2016 Eğitim-Öğretim yılında açılacak olan kurslarda ihtiyaç olması halinde ek ders ücreti karşılığında görevlendirilmek üzere Sigortalı Usta Öğretici başvuruları alınacaktır. Usta öğretici başvuruları 24 Ağustos 2015 -11 Eylül 2015 tarihleri arasında (mesai bitimine kadar) yapılacaktır. Başvuruda istenilen belgelerin dosyası ile birlikte şahsen merkezimize başvuracaklardır.

Çanakkale Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğümüz 2015 - 2016 Eğitim-Öğretim yılında açılacak olan kurslarda ihtiyaç olması halinde ek ders ücreti karşılığında görevlendirilmek üzere Sigortalı Usta Öğretici başvuruları alınacaktır. Usta öğretici başvuruları 24 Ağustos 2015 - 11 Eylül 2015 tarihleri arasında (mesai bitimine kadar) yapılacaktır.

A) Genel Bilgi:

1- Başvurular; Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünün ilgili yönerge ve genelgeleri doğrultusunda değerlendirilerek, sıralama yapılacaktır.

2- Görevlendirme; İhtiyaç olması halinde bu sıralama dikkate alınarak yapılacaktır.

B) Belirtilen tarihler arasında istenen belgeler: (YARIM KAPAK VEYA TELLİ DOSYA İÇİNDE OLACAK)

BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER:

1- Usta Öğretici Başvuru Formu (Web Sayfası Dokümanlar içerisinde bulunan başvuru formu yazıcıdan çıktısı alınarak eksiksiz doldurulacaktır.)

2- Öğrenim Belgesi Aslı ve Fotokopisi-1 Adet (aslı görüldükten sonra iade edilecektir.)

3-  Kısa özgeçmiş (isteyen ekleyebilir)

4-  Ustalık veya Usta Öğreticilik Belgesi (varsa)

AÇIKLAMALAR:

1- Görevlendirilecek usta öğreticilerden kurs öncesi:

• Sabıka kayıt belgesi
  • Sağlık raporu
  • Vesikalık fotoğraf (1 Adet),
  • Varsa Ek Branşla ilgili belge (1 Adet)
  • Resmi Kurumda Çalışıyorsa görev yeri belgesi ve Kurumundan izin Belgesi (Başvuru sahibi öğretmen veya resmi kurumda çalışanlardan; Kurslarda görev almasında sakınca olmadığına dair yazılı belge getirmesi gerekmektedir.)
  • Halk Bankası Çanakkale - Merkez hesap numarası ayrıca istenecektir.

2- Eksik belge ile başvuru işlemi yapılmayacaktır. Belgeler tam ve eksiksiz olarak belirtilen başvuru tarihleri içinde kabul edilecektir.

3- Posta, İnternet, faks vb. ile başvurular kabul edilmeyecektir. Başvuru kişinin bizzat kendisi tarafından yapılacaktır.

Yayın: 2015-08-20 - Güncelleme: 2015-08-20 20:10:07 - Görüntülenme: 4620